poniedziałek, 10 marca 2014

Chałka

   Mam teraz taki szał na pieczywo własnej produkcji. W ciastach jakoś brak mi weny i takiego "wow", jak już coś zrobię. Zatem testuję domowe wypieki, czy dorównują tym ze sklepu i czy warte są zachodu.
   Domowa chałka to absolutny hit. Naprawdę. Kruszonki zrobiłam aż za dużo, ale to wcale nie przeszkadza domownikom, a wręcz podnosi walory.
   Przepis jak zwykle tu.

8 komentarzy:

  1. uwielbiam kruszonkę... mniam...
    a ja jeszcze przed śniadaniem!
    miłego dnia :))))))

    OdpowiedzUsuń
  2. Kruszonka jest najlepsza:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Apetycznie wygląda, proszę taką na śniadanko:)Też zdarza mi się czasem upiec chleb i bez dwóch zdań jest lepszy od tego ze sklepu. Chciałam się dodać do obserwatorów i jakiś błąd mi wyskakuje, byłabym wdzięczna za informację na e-mail, jak obeszłaś ten problem:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Napisałabym, ale nie mogę znaleźć maila, więc dopisałam w komentarzu u Ciebie.

      Usuń
  4. mniam, chciałabym zrobić, ale nie mam piekarnika :(

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Oj wielka szkoda, ale być może w ten weekend będę robić powtórkę to zapraszam :)

      Usuń

Dziękuję za Twój komentarz :)